Vreau sa stiu de fapt ce este un panel online?

Un panel de consumatori online este format din un grup de utilizatori de Internet inregistrati pe o platforma unica si care au fost de acord sa ia parte in mod regulat la sondaje de cercetare de piata.

Cine poate fi panelist?

Orice persoana care traieste in Romania este libera sa se inregistreze in panelul Critique. Datele socio-demografice si alte caracteristici ale membrilor panelului sunt salvate pe un server securizat si nu sunt oferite unui tert fara consimtamantul membrului panelului.

Ce este Critique?

Critique este o platforma, este un panel de cercetare, este un mod de viata. Este un loc in care oamenii isi pot expune nestingherit opinia si in care libertatea si progresul sunt cuvinte de baza.

Ce pot face daca am o problema?

Contactati-ne oricand si noi va vom raspunde cat de curand posibil.

Ce varsta trebuie sa am ca sa pot lua parte la sondaje?

Trebuie sa ai cel putin 15 ani ca sa iei parte in sondaje. Daca e nevoie de opinia dvs si aveti mai putin de 15 ani, e nevoie de permisiunea parintilor sau a tutorelui legal.

Poate oricine sa ia parte la sondaje?

Sigur – membri ai familiei, prieteni, peste 15 ani si independenti in gandire.

Cum imi anulez contul de membru?

Pentru a renunta la contul de membru dati click pe butonul corespunzator iar informatiile dumneavoastra vor fi sterse imediat. Apoi, nu veti mai fi un membru Critique.

Cum sunt recompensat?

Panelul critique functioneaza pe un sistem bazat pe recompense. De fiecare data cand participati la un sondaj veti primi un numar de puncte de care veti fi informat odata cu fiecare invitatie de participare la un studiu. Participand la mai multe studii acumulati mai multe puncte. Aceste puncte pot fi mai tarziu transformate in bani, transferabili in contul dumneavoastra. De exemplu, 1000 de puncte reprezinta 100 ron.

Cat de mult timp pot pastra aceste puncte?

Punctele sunt pastrate in contul dumneavoastra personal atata timp cat sunteti membru Critique.

Ce ar trebui sa fac daca link-ul catre sondaj nu functioneaza?

Incercati sa introduceti link-ul urmator in browser astfel:

  • Selectaţi link-ul invitatiei de pe e-mail apasand butonul stang al mouse-ului si tinandu-l apasat pana cand tot link-ul a fost selectat (subliniat).
  • Apasati in acelaşi timp pe butonul “Ctrl” si pe litera “C” – aceasta va copia continutul.
  • Inserati link-ul in campul adresei din browser apasand cu mouse-ul în interiorul campului address si apoi apasand “Ctrl” si litera “V” in acelasi timp.

 

Ce pot sa fac daca am o problema in timpul completarii chestionarului?

Cu o problema de genul acesta, contactati-ne prin rubrica “Contact” si noi vom incerca sa va ajutam cat de curand posibil. Click aici pentru a ne contacta.

Cum va asigura Critique confidentialitatea datelor mele?

Critique  nu va impartasi informatii individuale catre terte parti. Va cunoaste doar ca dumneavoastra faceti parte din Panel.

Pe cine pot contacta pentru informatii suplimentare?

office@open-i.ro